Sanja Kužet uslikana bez donjeg veša: Sramotno izdanje voditeljice se munjevito širi – ovo joj ne priliči

Sanja Kužet uslikana bez donjeg veša: Sramotno izdanje voditeljice se munjevito širi – ovo joj ne priliči

Opće je poznato da je Sanja Kužet iznimno omiljena voditeljica, a uspon slave poklopio se s voditeljskim obavezama u emisiji Zvezde Granda. Posjeduje besprijekornu tjelesnu građu koju karakteriziraju duge noge i tanak struk, što pripisuje isključivo vježbanju, bez pribjegavanja bilo kakvom obliku odjevnih predmeta koji stežu struk.


Uz njezinu zapanjujuću tjelesnu građu, njezine crte lica jednako su zadivljujuće. Do sada smo dijelili isključivo njezine fotografije u prirodnom stanju, bez imalo šminke. Publika je bila očarana njezinim izgledom, ali neki pojedinci smatraju da bi se kao ugledna voditeljica trebala suzdržati od određenih odabira, poput nošenja gole haljine koja jasno pokazuje da nema donje rublje. Opće je poznato da ima vjerne sljedbenike na raznim platformama, no kao i svaka javna osoba, privlači pažnju i nepoznatih pojedinaca, koji je pIjuju i ne vole. Nažalost, jedna od ovih osoba nedavno je podijelila fotografiju:

Vidljivo je da je riječ o suvremenom stilu, što je mnoge iznenadilo s obzirom na njezin dosadašnji rad.Ovo je starija slika, pisali su ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *