0ni su se odrekli islama pa promijenili vjeru: Njoj hodža nije dao da sahrani oca, ona je zapjevala Srpkinja je mene majka rodila

0ni su se odrekli islama pa promijenili vjeru: Njoj hodža nije dao da sahrani oca, ona je zapjevala Srpkinja je mene majka rodila

Mora se priznati da su brojni pjevači doživjeli promjenu vjere, iz njima poznatih razloga, o tome su malo pričali. Možete li identificirati koji je pjevač napravio ovaj prijelaz? Ako vas ova tema do sada nije zainteresirala, većinu ovih pjevača okupili smo na jednom mjestu, počevši od Sinana Sakića. Sa suprugom se odvažio u Indiju, gdje im je živjela kći, i izrazio divljenje indijskom načinu života. Iako je izvorno rođen u muslimanskoj vjeri, kasnije je doživio vjersko preobraćenje.


Rođena u muslimanskoj vjeri, Nada Topčagić donijela je odluku o prelasku na vjeru nakon što je doživjela dubok trenutak. Prisjeća se kada ju je jedan hodža obavijestio da ne može sahraniti oca na željenom mjestu. Ovaj ju je incident duboko pogodio i teško joj je razmišljati o svojoj prošlosti sada kada posjeduje grob svog oca.


Predstavljajući još jednu zapaženu osobu uz Nadu, moramo odati priznanje pjevačici koja je izvela renomiranu pjesmu Srpkinja me je majka rodila. Ova osoba rođena je u neposrednoj blizini Doboja, potječe iz obitelji mješovitog naslijeđa i prošla je vjersku konverziju. Zanosna umjetnica poznata kao Lepa Brena je nitko drugi do Fahreta, porijeklom iz Bosne. Oko Nina, poznatog i kao Amir Rešić, spekulira se o njegovom prelasku s islama u Priv0slavlje, a neki izvori sugeriraju da se vratio na islam prije smrti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *