Dvije i po godine nakon rođenja sina Relje, Andrija Milošević potvrdio najljepše vesti: Došao je i taj dan.. (Foto)

Dvije i po godine nakon rođenja sina Relje, Andrija Milošević potvrdio najljepše vesti: Došao je i taj dan.. (Foto)

Vjerovalo se da je Andrije Milošević imao želju proširiti porodicu, on zeli kako kaze još jedno dijete. Andrija Milošević otvoreno je iznio želju za još jednim djetetom, ne trudeći se prikriti svoje namjere.

On je rekao da se ranije oženio do sada bi imao više djece, sada je pohvalio svoju suprugu glumicu velikog ugleda Aleksandru Tomić kako je divna majka. Ostvarenje njegove najveće težnje ostvarilo se rođenjem nasljednika, a čini se da nijedan otac ne može biti ponosniji od njega. Aleksandra otkriva da je glumac poznat po svom šarmu vrlo discipliniran u odgoju sina. Od samog početka posjeduje stručnost i sposobnost da se brine o potrebama svog nasljednika, brine se o mijenjanju pelena, osigurava miran san, nudi hranu i zaokuplja ga zadivljujućim pričama i melodijama za laku noć.

U iskazivanju goleme naklonosti prema najmlađim čitateljima i želji da ostavi trajan dojam, preuzeo je na sebe da lično napiše izbor ovih priča. Dok bi se moglo pretpostaviti da je Andrijino osnivanje porodice ispunilo sve njegove ambicije i ugasilo sve dugogodišnje želje, ta je pretpostavka daleko od tačne.Uz stalnu težnju za napredovanjem i širenjem, Andrija je nedavno pokrenuo inicijativu za stvaranje vlastitog YouTube kanala, čime je uspostavio ličnu platformu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *