Nezapamćena tragedija u Prijovićkinom domu: Izvršio je samoubistvo dok je ona pjevala - Saša Popović zanijemio

Nezapamćena tragedija u Prijovićkinom domu: Izvršio je samoubistvo dok je ona pjevala – Saša Popović zanijemio

U  proteklih nekoliko godina Prijovićkin dom prerasla je u utočište u kojem odzvanjaju osmjesi, tu ima dosta ohrabrenja i nesvakidašnjih melodija. Nakon uspona u zvijezde na muzičkom takmičenju koje je jako popularno, pjevačica je doživjela niz uspjeha, za što od srca zahvaljuje svojim suradnicima, a veliki dio svog uspjeha pripisuje podršci ljudi koji su joj pomogli da stane na pozornicu.

Niko kako sama kaze nije slutio da ce ona postići toliko uspjeha kada stane na tu pozornicu, ali su je svakako bodrili. Udarom sreće, našla se u slučajnoj situaciji u kojoj je pobrala obožavanje tokom cijelog  takmičenja i pojavila se kao voljena natjecateljica. Javnost i mediji bili su opčinjeni svakim njezinim pokretom, ne samo zbog njezinog izvanrednog vokalnog talenta, već i zbog potresne lične tragedije koja je pogodila sve.

Nakon sudjelovanja u tom muzičkom takmičenju po imenu ‘Nikad nije kasno’, finalistica je doživjela srceparajuću tragediju kada joj je suprug iznenada oduzeo život, iako prethodno nije pokazivao nikakve znakove depresije. U razgovoru za portal, Natali Prijović ispričala je svoje mišljenje o potresnom događaju. Iznijela je svoju perspektivu o tom pitanju, karakterizirajući  njega kao  otpornu, sposobnu i optimističnu osobu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *