Konačno slavlje u porodici Enesa Begovića: "Kakav preokret, nakon što je izgubio sina pjevač je organizovao svadbu.."

Konačno slavlje u porodici Enesa Begovića: “Kakav preokret, nakon što je izgubio sina pjevač je organizovao svadbu..”

Nakon izazovne faze, poznata porodica Begović konačno je mogla prigrliti radost i uživati ​​u duhu slavlja. Enes je, naime, neopisivu muku proživio prošle godine kada je nakon dugotrajne borbe s bolešću tragično završio njegov sin Armin. Nakon poražavajućeg događaja, Enes Begović je donio svjesnu odluku da se potpuno odvoji od javnosti i medija. S ciljem pronalaska utjehe usred duboke tuge zbog gubitka djeteta, odlučio se povući iz svojih profesionalnih nastojanja i prigrliti spokojan život daleko od nadzora javnosti.

U toku  tog razdoblja, Amir Begović, koji mu je inače rođak, odlučio je učvrstiti svoju ljubavnu vezu ukrcavanjem u svetu zajednicu, započinjući doživotno putovanje sa svojom dragom družicom.Krajem aprila Amir je napravio bitan korak vjenčanja sa svojom pravom ljubavi čime je unio tračak radosti u porodicu Begović. Ova radosna prilika označila je prvi tračak sreće nakon duboke boli koju je Enes osjećao kao roditelj.

Enes Begović godinama se iza scene hrabro borio za zdravlje i sreću svog djeteta. Tek nakon tragične smrti njegovog sina Armina, svijet je postao svjestan njegove borbe s autoimunom bolešću. Mjesto gdje je Enes tražio lijek za Arminovo stanje ostalo je tajna za javnost.Ima onih koji tvrde da je vjenčanje dogovorio nedugo nakon smrti sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *