Uzmite čašu piva, obične paste za zube i dobro sačuvajte 0vaj domaći trik: Koristim ga godinama i preporčujem svima (Foto)

Uzmite čašu piva, obične paste za zube i dobro sačuvajte 0vaj domaći trik: Koristim ga godinama i preporčujem svima (Foto)

Danas ćemo sa vama podijeliti jednu odličnu kombinaciju koja će vam dati vrlo dobre rezultate što se tiče čišćenj i dezinfekcije vašeg doma, a potrebne komponente za ovaj recept će vam biti pola šoljice piva, dvije kašikice soli, 5 cm paste za zube, te jedna boca sa nastavkom za prskanje.

Dodajte piv0 i sačekajte da se pjena ukloni, pa onda dodajte sol unutra i sačekajte da se potpuno otopi, pa poslije toga ubacite pastu za zube, a tu smjesu onda promiješajte pa je vrijeme da počnete koristiti ovu smjesu.

Ovu mješavinu možete da nanosite po potrebi za postizanje sjajnog završetka i učinkovito uklanjanje upornih mrlja, a kako bi poboljšali još ovu smjesu, onda možete i dodate malo ocata. Sa ovom smjesom možete dobro očistiti kuhinju koja je puna masnoća i površina koje budu jako zaprljane. Za neke površine koje nisu lako dostupne možete i iskoristiti četkicu za zube kao pomoć za čišćenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *