Izlazak iz medijske ilegale: Karleušin muž godinama sa ovom prelijepom plavušom - objavio i sliku

Izlazak iz medijske ilegale: Karleušin muž godinama sa ovom prelijepom plavušom – objavio i sliku

Jelena Karleuša je već nekoliko godina u bračnoj zajednici sa Duškom Tošićem, uprkos prethodnom braku sa Bojanom Karićem. Jelena je nedavno shvatila da jako postuje Bojana, no njihov brak je nažalost prekinut nakon samo 3 mjeseca zbog nepredviđenih okolnosti. Nedugo nakon raspada braka, bivši suprug Jelene Karleuše susreo je ženu koja će na kraju osvojiti njegovo srce, zanosnu Mašu Nikolić, danas poznatu kao Karić.

Prvim pojavljivanjem u javnosti otkako je Karleuša otkrila zamršenosti njihove razdvojenosti, Bojan Karić izazvao je žestoku raspravu o svom karakteru. Godina 2007. obilježila je trenutak kada su Maša i Bojan jedno drugome izjavili vječnu obvezu, a vrhunac svoje romanse doživjeli su rođenjem blizanaca, sina Teodora i kćeri Tare.

Unatoč njegovoj averziji prema medijima i sklonosti privatnosti, Bojan i Maša rijetko su viđeni zajedno u javnosti. Nedavno su bili na premijeri filma “Nedelja”, a kasnije su uživali i na koncertu Lepe Brene u Sarajevu. Ovi izlasci pokazuju njihovu ljubav prema kvalitetnom druženju s prijateljima, prenosi Svet. Godine 2022. par je veselo proslavio petnaestu godinu bračne sreće, tijekom koje je Bojan svojoj supruzi iskreno izrazio osjećaje sljedećim riječima od srca:

Ljubavi moja, ovo je naš poseban dan! Vrijeme je prolazilo brzo, kao da je samo treptaj oka, činilo se kao da je prošla samo jedna godina. Ispunjen sam iščekivanjem nebrojenih godina koje dolaze, sljedećih tisuću koje ćemo čuvati u svojim srcima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *