Kriza u braku je neminovnost: Evo kakva sudbina čeka Anastasiju i Nemanju Gudelja

Kriza u braku je neminovnost: Evo kakva sudbina čeka Anastasiju i Nemanju Gudelja

Kako prenose domaći mediji, brak Anastazije i Gudelja već je bio u krizi. Ipak, i pjevačica i nogometaš uložili su trud u učvršćivanje veze. Novinari su navodno kao prvoosumnjičenu za lose odnose između njih  identificirali Oliveru Gudelj, Anastasijinu svekrvu, doznaje se od izvora.

Više od godinu i pol dana trajala su nagađanja o negodovanju Nemanjine majke prema nogometaševom izboru da se oženi pjevačicom, unatoč tome što žive u različitim državama. No, tragičan događaj, gubitak djeteta, poslužio je kao katalizator da se porodica ujedini i zajednički donese odluku da prošlost ostavi iza sebe.


Astrolog predviđa da će kraj ljeta za Anastasiju i Gudeljea nastupiti kriza u braku, prema raznim izvorima. Pretpostavlja se da bi ovo razdoblje moglo biti obilježeno žestokim sukobima, što bi predstavljalo značajnu prijetnju njihovoj emocionalnoj vezi. Budući da je Škorpion njihov horoskopski znak, astrolog nudi uvid u ono što je pred njima.


Prema njegovom astrološkom znaku, ovom ljetu mora pristupiti s osjećajem mira i napora, jer ono ima potencijal donijeti značajne promjene u njegovom životu. Škorpioni su tipično poznati po svojoj impulzivnoj prirodi, a prema predviđanjima astrologa, te sklonosti mogu dovesti do raskida veze ili bračne krize. Prognoza jasno pokazuje da ljubav neće napredovati za to vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *