Haris Džinović spreman za novu suprugu: Perem sam sudove, peglam odjeću - dao oglas

Haris Džinović spreman za novu suprugu: Perem sam sudove, peglam odjeću – dao oglas

Za nedavno vjenčanu suprugu Harisa Džinovića nije jednostavan zadatak. Raspad njegovog braka s Melinom postao je tema široke rasprave, Haris je svoje viđenje iznosio u medijima, dok je njegova bivša partnerica, pokazujući mudrost, zauzela šutljiv stav.

Haris Džinović, proslavljeni pjevač, iskreno je progovorio o teškoj odgovornosti koju nosi njegova nedavno vjenčana supruga. Priznao je svoju spremnost na svježu romansu i dao uvid u svoj samotnjački način života. Nakon što sam postigao oslobođenje na emocionalnoj i osobnoj razini, očaran sam rijetkošću žena koje utjelovljuju i ljepotu i inteligenciju. Od iznimne je važnosti da pokazuje osjećaj za normalnost, nepokolebljiv moralni kompas i nepokolebljivu predanost napornom radu.

Ljubav ima sposobnost očitovanja u suptilnim gestama i intimnim susretima. Za žene, kao i za sve pojedince, imperativ je zračiti samouvjerenošću i asertivnošću. Ovo je stajalište nedavno izneseno tijekom intervjua. Uvjeravao je svoju novu ženu da će učiniti više od toga kako bi ispunio svaku njezinu potrebu i osigurao da joj ništa ne nedostaje.

Dok kuham, pazim da su svaka posuda i lonac u sudoperu oprani. Dok ostavljam da se nešto krčka ili prži, ugrabim priliku da ih očistim, pazeći da je sve oprano. A kad je priprema hrane gotova, moram sve oprati, baš kako je naredio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *