Dugo je nismo vidjeli: Kćerka Goce Tržan izrasla u neviđenu ljepoticu, a ovih dana mami pravi društvo na drugom kraju svijeta

Dugo je nismo vidjeli: Kćerka Goce Tržan izrasla u neviđenu ljepoticu, a ovih dana mami pravi društvo na drugom kraju svijeta

U jeku prvomajskih i uskršnjih praznika Goca Tržan ugrabila je priliku i krenula na odmor na daleki kraj planeta. Odlučivši se za svoju posljednju eskapadu, poznata pjevačica odlučila je krenuti u Zemlju izlazećeg sunca zajedno sa svojom kćeri Lenom, koja će joj biti nepokolebljiva suputnica tokom njihovog putovanja Japanom. Doživite energičnu četvrt Shinjuku, pulsirajuće središte grada, poznato po svom živopisnom ambijentu, zadivljujućim neonskim svjetlima i zadivljujućim 3D skulpturama mačaka koje ulicama daju vitalnost.

Nadalje, Lena je neizmjerno uživala u obilasku zelenih parkova koji se nalaze ispod visokog Tokijskog tornja, a mi smo imali sreću vidjeti je uhvaćenu na jednoj od fotografija. Lena, kći Goce Tržan, ima prirodnu sklonost održavanju licnih granica, osobinu koju njezina majka iznimno poštuje. Kao izdanak Ivana Marinkovića, poznatog realityja, Lena je na pragu 17. rođendana i transformirala se u markantnu i zanosnu mladu damu.

Slično onima u njezinoj dobnoj skupini, ona živi konvencionalnim životom, ide u srednju školu i prihvata običnost, vrijednost kojoj njezina majka pridaje veliku važnost. Na njezin posljednji rođendan njezina se majka dodatno potrudila i poslala joj jedinstvenu rođendansku čestitku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *