Mnogi je nisu prepoznali: Prije 10 godina izgledala totalno drugačije, ličila više na muško nego na žensko – sad je prava b0mba

Mnogi je nisu prepoznali: Prije 10 godina izgledala totalno drugačije, ličila više na muško nego na žensko – sad je prava b0mba

Jasno je svima da ona nije ni prva ni zadnja koja je u zadnjih 10 godina promijenila lični opis. Ona je nekada izgledala potpuno drugačije, ali je uz pomoć ljekara i korekcija svoj izgled dovela do savršenstva. Sama je jednom prilikom rekla da ne vidi razlog zašto se toliko potencira na nečemu što je bilo prije i zašto ljudima smeta što je neko na sebi doradio ono što mu se nije dopadalo?

Da li znate o kome se radi? Njeno ime je Marina Visković i kada pogledate neke njene stare fotografije vidjet ćete i komentare širokih narodnih masa koji smatraju da je ona prije više ličila na muško nego na žensko. Da li se vi sažete sa tim komentarima kada vidite njene stare slike? Ona je danas zasigurno jedna od ljepših i zgodnijih na našoj estradi.

Ona smatra da svaki čovjek koji je nezadovoljan sobom i svojim izgledom, mora da radi na sebi kkao bi bio sretan i ispunjen, a kako vidi svi ovi koji nju negativno komentarišu su nezadovoljni, ne vidi drugo objašnjenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *