Uslikana Bogdana Ražnatović sa sinovima: Evo kako Veljkova supruga izgleda neposredno pred porođaj - nije čudo što je kriju od javnosti (Foto)

Uslikana Bogdana Ražnatović sa sinovima: Evo kako Veljkova supruga izgleda neposredno pred porođaj – nije čudo što je kriju od javnosti (Foto)

Na uskršnjoj liturgiji u Hramu Svetog Save bile prisutne porodice Ražnatović i Ocokoljić, koje su redovni posjetitelji ove godišnje manifestacije. Osim Bogdane Ražnatović, koja je tada bila trudna, ponoćnoj liturgiji prisustvovali su i njeni sinovi Krstan i Željko, kao i svekrva Ceca.

Tijekom cijele liturgije baka Svetlana je s ljubavlju pazila na mladog Krstana, dok je Bogdana savjesno brinula o starijem nasljedniku, a obitelj se u miru molila Bogu. Ispunjeni ponosom, roditelji su gledali kako njihovi sinovi ostaju budni i potpuno uključeni u liturgiju.

Bogdana Ražnatović, koja je trenutno trudna s trećim djetetom Iljanom, vratila se u javnost i potvrdila svoj dolazak neposredno prije zakazanog događaja. Čak i uz zapaženu trudnoću, pobudila je divljenje brojnih pojedinaca zbog predane brige i ljubavi prema svojim sinovima.

Vrijedno je napomenuti da je bilo mnoštvo pojedinaca koji su nagađali da je izgledala promijenjeno i da je postojao namjeran pokušaj da se zaštiti od pogleda javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *