“Boje me se” Melina Džinović prošla pored sina Kana kao da ga ne poznaje, a evo šta je rekla o njihovom odnosu - Svi zanijemiIi (FOTO)

“Boje me se” Melina Džinović prošla pored sina Kana kao da ga ne poznaje, a evo šta je rekla o njihovom odnosu – Svi zanijemiIi (FOTO)

I dalje se vrti priča oko Meline Džinović, a ovoga puta je ona ponovo uspjela š0kirati javnost sa svojim izjavama oko l0šeg odnosa sa sinom Kanom poslije njenog razvoda. Čak je bila i scena kada je Melina prošla pored svog sina Kana, a ona je tada prošla pored njega skoro kao da ga nije ni prepoznala.

Njen nasilni ulazak u kuću Harisa Džinovića na Senjaku gdje živi Haris sa njihovo dvoje djece Kanom i Džinom je zaista š0kirala javnost, a mediji su veoma brzo i proširili tu priču.

Haris je bio svjedok pr0vale i odmah je kontaktirao vlasti, a scena kada je Melina prošla pored vlastitog sina Kana kao da ga uopšte ne prepoznaje je bila u isto vrijeme iznenađujuća i uznemirujuća.

U skorije intervjuu je pjevač otkrio kako Kan osjeća ogorčenost prema Melini i da između njih već preko mjesec dana nema nikakve komunikacije. Melina je također i posliej priznala kako su njihova djeca imala jaču vezu sa svojim ocem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *