Našoj pjevačici se najg0ra boIest vratila treći put: Nije dobro, svi će pIakati poslije njenih boInih riječi

Našoj pjevačici se najg0ra boIest vratila treći put: Nije dobro, svi će pIakati poslije njenih boInih riječi

U današnjem tekstu ćemo pisati o trostrukoj pobjednici takmičenja “Nikad nije kasno” Bojani Barjaktarević koja se po treći put b0ri sa rak’0m d0jke, pa je ovoga puta rekla da je saznanje za tu b0lest bilo slučajnost.

Tačno je da se b0lest vratila po treći put, ali to nije ništa strašno i vjerujem da ću biti dobro. Ja se trudim najviše da ostanem pozitivna i da imam pozitivnu energiju, a već sam krenula sa zdračenjima i prešla sam polovinu terapije ali još nije kraj.

Prognoze od doktora su bile dobre i krenuli smo sa rješavanjem problema, a kada se riješe obavezne hem0terapije onda se ide na redovne kontrol i prati se stanje, a trebali bi proći pet do sedam godina da možete reći da ste se izliječili i sve to vam niko ne garantuje. Ja vjerujem da jaka volja i želja za životom sve pobjeđuje. – rekla je Bojana.

Ja volim muziku i ne odustajem od nastupa iako se b0rim sa ovom b0lešću. Izgubila sam kosu i stalno osjećam glad, a kilaža je krenula smetati mojoj kičmi, ali vjerujem da će sve to biti dobro”, rekla je pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *