Tužan period za Cecu Ražnatović: Nije bila spremna na njegov odlazak, bio joj je podrška, rame za plakanje, savjetnik

Tužan period za Cecu Ražnatović: Nije bila spremna na njegov odlazak, bio joj je podrška, rame za plakanje, savjetnik

Ceca Ražnatović je u najtežim životnim razdobljima nepokolebljivo ostala pri svojoj vjeri u božanstvenost. Da bi našla utjehu, potražila je utočište u svetim okvirima manastira Rajinovac. Trenutno utjehu i spokoj pronalazi u svetim odajama Hrama Svetog Save u Beogradu.
Prije nekoliko godina bivša igumanija manastira, poznata kao sveštenica Cece Ražnatović, prešla je na mesto starešine Hrama Svetog Save.


Biskup Stefan Šarić dugo je imao veliko povjerenje u Cecu, tako da je on jedini primatelj njezinih suza, najskrovitijih tajni i strahova koji prate Željka. Vladika Stefan ne samo da je služio kao Cecin duhovni vođa, već je s njom uspostavio blisko prijateljstvo, često posjećujući dom obitelji Ražnatović i uspostavivši duboku vezu s cijelom pjevačičinom obitelji.

Veljko Ražnatović, reprezentativac Srbije, ponosno je osvojio brončanu medalju na Europskom boksačkom prvenstvu, a imao je privilegiju svjedočiti ovom nedavnom trijumfu. Nažalost, prema medijskim napisima, folk diva će propustiti priliku za susret s biskupom Stefanom u Beogradu zbog njegovog skorog odlaska.

Nakon upokojenja episkopa Antonija, Sinod SPC je zasjedao 18. aprila i donio odluku o preseljenju sveštenice Cece Ražnatović u Moskvu. Uz to, za novog poglavara Podvorja SPC u Moskvi imenovan je episkop Stefan Šarić, koji je do sada služio kao poglavar Hrama Svetog Save u Beogradu. Čak i uz ogromnu udaljenost koja će Cecinog svećenika dijeliti od Beograda, njihova veza i prijateljstvo s pjevačicom ostat će postojani i nenarušeni.

Ne sme se zanemariti činjenica da se vladika Stefan pojavio kao jedan od glavnih kandidata za tu funkciju. Preuzevši uskršnju liturgiju, preuzeo je na sebe da javno objavi svoje imenovanje za novog poglavara Podvorja SPC u Moskvi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *