Većina ne zna koliko Ceca Ražnatović zapravo ima godina! Izgleda duplo mlađe

Većina ne zna koliko Ceca Ražnatović zapravo ima godina! Izgleda duplo mlađe

Ceca, rođena kao Svetlana Veličković u selu Žitorađa kod Prokuplja, odgajana je od roditelja Mirjane i Slobodana Veličkovića, koji su bili učiteljica, odnosno trgovac.

Cecino oduševljenje nije imalo granica kada je u svoj život primila svoju željno iščekivanu družicu Lidiju. Sa samo devet godina neustrašivo je pristupila mikrofonu na lokalnom vjenčanju, osvojivši okupljene jedinstvenim i baršunastim glasom koji će ubrzo postati njezin zaštitni znak.

Predstavljajući se kao suzdržana osoba, Ceca, poznata po svojoj pjevačkoj karijeri, uspjela je osvojiti publiku svojim fizičkim izgledom. Unatoč svojim pedesetima, ustrajno oduševljava svojim mladolikim izgledom, ostavljajući dojam da je tek upola mlađa.

Na nedavnom okupljanju u Titelu povodom Đurđevdana svojim prijateljima se oduševljeno pridružila i Ceca Ražnatović. Na snimkama se jasno dočarava raspoloženje pjevačice, posebno kada se s najmlađim unukom Krstanom druži u dvorištu Rodićevih.

Značajan događaj događa se na Jurjevo, kada se Anastasija, Cecina kći, s obitelji Gudelj okuplja na proslavi krštenja. Ova je prigoda od velike važnosti jer se obilježava prvi dan svetog Jurja nakon Anastasijine udaje za Nemanju Gudelja, vještog nogometaša Seville.

Ceca je iskoristila priliku da na svom profilu čestita svima koji obilježavaju Đurđevdan. Uz svoju poruku podijelila je i zadivljujući video suradnje s Goranom Bregovićem na kojem je izvela poznatu pjesmu Bjelog Dugmeta “Jurđevdan”. Tijekom razgovora Ceca Ražnatović zadubila se u niz tema, uključujući praznike, rana postignuća, značaj obitelji te iskušenja s kojima se suočavala u životu.

U vrijeme kad sam počeo zarađivati, već sam bio u kasnijoj fazi života. Unatoč tome, potrudio sam se roditeljima predstaviti svoju početnu zaradu. Iako ne mogu potvrditi točnu raspodjelu tih sredstava, potpuno sam uvjeren da su oni iskoristili novac za nabavu svih bitnih stvari za moju sestru i mene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *