Bivši momak Marije Šerifović više ne želi da šuti, evo čije je dijete: To mi nije trebalo u životu, pitajte nju da li je... (Foto)

Bivši momak Marije Šerifović više ne želi da šuti, evo čije je dijete: To mi nije trebalo u životu, pitajte nju da li je… (Foto)

Naime, svi mi znamo koliko je Marija velika zvijezda, ona je neko ko može da svakom napravi veliku reklamu, sjetite se samo Dzejle ,koja je osvojila prvo mjesto u grandu i koja je poslije preko naslova sa Marijom postala mega popularna. Moramo da kažemo kako se sada po prvi put oglasio njen bivši dečko, Marija nije imala puno javnih veza, ne znamo ni kad je zadnji put bila u vezi, kada pitamo javonst, njen zadnji dečko je njen kolega. Slavko Kalezić..

On je rekao kako se trudio poslije da se riješi nekih etiketa ali nikako nije uspio. On nikada kako kaže nije bio iz koristi s njom, kako im je veza trajala kratko svi misle da je on nju koristio. Kaže da bi bilo bolje da se nikad to nije desilo u životu ,jer ga prati neka etiketa koja nije istinita, to i Marija zna ali ne priča na tu temu ,istakao je Slavko. Oni su imali emociju ali to nije bilo to i veza je pukla. Kako je dodao za kraj to dijete je sigurno neko ko je došao zbog ljubavi, ali čije je ,od nje i te žene, da li je to dijete plod ljubavi? Pitajte nju sta misli na tu temu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *