Ovaj mladi poznati pjevač preoteo ženu Šerifa Konjevića: Bruka i sramota, isplivale slike - Šerif platio 20.000 eura da ga ubiju

Ovaj mladi poznati pjevač preoteo ženu Šerifa Konjevića: Bruka i sramota, isplivale slike – Šerif platio 20.000 eura da ga ubiju

Svijet muzike i zabave zauvijek će nositi pečat renomiranog umjetnika Amira Rešića Nine, čija je utjecajna prisutnost ostavila trajno nasljeđe. Tragično, njegov je život prerano okončan u mladoj dobi od 43 godine kao posljedica komplikacija nastalih zbog perforacije gušterače. Prerana smrt ove iznimno nadarene osobe nedvojbeno je stvorila ogromnu prazninu u srcima bezbrojnih predanih obožavatelja.

Nino je iza sebe ostavio neprocjenjivo nasljeđe u obliku svoje tri voljene kćeri, što je dokaz njegovog iznimnog očinstva. Njegovi romantični pothvati bili su ispunjeni uzbudljivim avanturama koje su osvajale javnost. Među njegovim važnim vezama, njegova veza s Jasnom Konjević, suprugom njegovog kolege Šerifa Konjevića, izazvala je intenzivne kontroverze i izazvala značajnu medijsku pažnju.

U Vrnjačkoj banji putevi Nina i Slavice su se ukrstili. Njihova je veza postajala sve jača, što je rezultiralo brakom u kojem je Slavica postala Ninova prva supruga. Za to vrijeme s veseljem su na svijet dočekali kćerkicu Sandru Rešić, koja je stigla samo dva dana prije završetka Rešićevog vojnog roka.

Iako sam donekle narastao, moja razina inteligencije nije doživjela nikakav značajan napredak. Slavica i ja suočavali smo se s izazovima unutar naše bračne veze, što je u konačnici dovelo do njene privremene prirode i konačnog kraja. Kao što se često vidi, prihvatio sam potpunu odgovornost za okolnosti.

Gledajući unatrag, duboko se kajem što nisam aktivno sudjelovala u odgoju svojih kćeri. Postojalo je vrijeme kada sam se odvojio od Amela, posebno kada su živjeli u Njemačkoj usred ratnih nemira. Unatoč tome, nakon što sam od dragog prijatelja dobio informaciju o njihovoj lokaciji, odmah sam ih kontaktirao i dogovorio posjetu već sljedeći dan.

Jasna Konjević i Nino bili su blagoslovljeni kćerkicom po imenu Amela. Amela, koja je poznata po tome što voli privatnost i rijetko se pojavljuje u javnosti, u međuvremenu se udala i prihvatila novo prezime. Unatoč tome, uvijek će biti prepoznata po odavanju počasti svom dragom djedu darivanjem vlastitog djeteta njegovim imenom. Ovaj iskreni čin neporeciv je dokaz duboke ljubavi i divljenja koje gaji prema svom ocu.

Šuškalo se da sam oteo suprugu Šerifa, iako smo Jasna i ja vezu započeli nekoliko mjeseci nakon njihovog rastanka. U početnim fazama našeg povezivanja, Sherif je otvoreno izrazio svoje zadovoljstvo idejom da me prevozi u prtljažniku svog vozila. U više navrata Sheriff je angažirao dvije osobe da me eliminiraju, nudeći iznos od 20.000 eura kao kompenzaciju. Međutim, kao što svjedoči moje daljnje postojanje, njihovi su se pokušaji pokazali neuspješnima. Kao odgovor, šerif mi je dao nagradu na glavu, a ugovoreni “ubojice”, kako su mi kasnije priznali, zapanjujuće su sličili meni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *