Evo šta od škole imaju sestre Rodić: Jednu zaveo Cecin sin, druga djelila momka sa sestrom od zeta, a treća š0kira sa izgledom

Evo šta od škole imaju sestre Rodić: Jednu zaveo Cecin sin, druga djelila momka sa sestrom od zeta, a treća š0kira sa izgledom

Porodica Rodić koja je iz Titela je postala vrlo popularna i predmet interesovanja u javnosti kada je otkriveno da je Bogdana u vezi sa Veljkom, a već sada oni imaju izgrađenu porodicu. Komšije za porodicu Rodić imaju samo riječi pohvale i za sestre Rodić kažu da su jako vrijedne i da imaju radnu etiku.

Već od tinejdžerskih dana se saznalo da su se bavile sa porodičnim biznisom, dok je majka Danijela za medije izjavila prije par godina kako su njene kćerke obrazovane i ostvarene.

Za Bogdanu je poznato da je nekada bila uspješna košarkašica i imala velike rezultate na terenu, a kada je diplomiral na Višoj poslovnoj školi u Beogradu, onda je i preuzela brigu oko finansija porodičnog preduzeća.

Bojana Sijan je sada udata za Mirka, a ona je završila pravni fakultet, pa se u današnje vrijeme posvetila najviše porodičnom životu. Nataša Rodić je najstarija sestra koja je završila studije menadžmenta i vodi uspješan posao u fast food industriji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *