0vi h0r0skopski znaci će vas slagati bez da trepnu: Ozbiljni su manipuIatori i sve što kažu uzimajte sa rezervom

0vi h0r0skopski znaci će vas slagati bez da trepnu: Ozbiljni su manipuIatori i sve što kažu uzimajte sa rezervom

Prema tumačenjima astr0loga, neki znakovi z0dijaka se najčešće povezuju sa nepoštenjem i manipulacijama.

Rak: On je poznat po svojoj emocionalnoj manipulaciju i smatra se majstorom u tome, a radi svoje emocionalne rirode, povremeno se njegovo ponašanje može manifestovati nepoštenjem.

Lav: Oni su skloni laskanju napreduju da budu u sredini pažnje pa povremeno i pribjegavaju lažima kkako bi mogli održati ili podići svoj ugled. Često manipulišu stinom kako bi ostvarili popularnost li postignuća.

Blizanci: Oni su stručnjaci kada je u pitanju učinkovit komunikacija, dok imaju sklonost nepoštenju koja njima proizilazi iz duboko ukorijene čežnje za održavanjem sklada izbjegavanjem neugodnih okolnosti.

Šk0rpija: Imaju izvanredan talenat kada je u pitanju izbjegavanje istine i kontrole nad okolnostima, a nekada se znaju naći zar0bljeni vlastitoj mreži laži radi povremenih nedostataka u ezi pamćenjem prethodnih izjava.

Vaga: Oni znaju malo iskriviti istinu u svojoj averziji prema laži, a često se suzdržavaju od laganja, ali ipak ostoje slučajevi kada oni to odluče uraditi kako bi mogli da zaobiđu neugodne okolnosti i nesuglasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *