Veljko Ražnatović progovorio o Jeleni Karleuši: Ovo do sada niko nije smio da ga pita, priznao šta osjeća prema njoj

Veljko Ražnatović progovorio o Jeleni Karleuši: Ovo do sada niko nije smio da ga pita, priznao šta osjeća prema njoj

Dugogodišnja netrpeljivost između Jelene i Cece nadaleko je poznata. Porijeklo njihove svađe možda je za mnoge izblijedjelo iz sjećanja, ali je trajalo godinama. Ove dvije zastrašujuće figure stoje kao žestoki protivnici, zarobljeni u tekućoj borbi epskih razmjera.

Poznato je da se često susreću u sudnici, a jedna Veljkova izjava šokirala je svijet. Opće je poznato da posjeduje snažan osjećaj iskrenosti, često izražavajući misli koje bi možda trebale ostati neizrečene, što je rezultiralo širokom pokrivenošću u raznim novinskim kućama i medijskim platformama.

Neizvjesnost se javlja dok izgovara riječi, ostavljajući nas u neizvjesnosti hoće li ga majka ukoriti zbog njegove izjave. Mediji se raspituju za njegovo mišljenje o Jeleni, njezinoj pjesmi koja se ističe u njegovim očima i eventualnim negativnim osjećajima koje gaji prema njoj.

Potpuno iskreno, Veljko je priznao da nema nikakvog mišljenja i mišljenja o Jeleni; čak je otišao toliko daleko da je rekao da nije svjestan njezinih glazbenih talenata niti ima li omiljene pjesme.

Mišljenja o njegovom odgovoru su različita, neki hvale njegov džentlmenski način ponašanja, a drugi tvrde da bi mu uvijek prioritet trebao biti brak sa starijima, bez obzira na okolnosti. Vrijedno je napomenuti da je dotični jelen stariji, a mnogi njegove postupke smatraju krajnjim nepoštovanjem. Što mislite o ovom pitanju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *