Poljubiću svekrvu Bilju u ruku, izviniću se za sve: Dalila Dragojević se predomislila, neće razvod, pokajaIa se za sve što je uradila - "tražim stručnu p0moć, u velikoj sam depreesiji"

Poljubiću svekrvu Bilju u ruku, izviniću se za sve: Dalila Dragojević se predomislila, neće razvod, pokajaIa se za sve što je uradila – “tražim stručnu p0moć, u velikoj sam depreesiji”

Neko ko ne prestaje da budi bijes u širokim narodnim masama je definistivno Dalila. Ona se sada oglasila za jedne medije odgovorila na nekoliko pitanja, kada se razvodi, kada mijenja prezime, da li se kaje što je sebi un1štila brak i kako bi se ponašala sada da se pomiri sa Dejanom?

Ona je rekla da se ne razvodi ,da će da se razvede kada to ona poželi, a što se prezimena tiče svako može da uzme prezime koje želi to je zakonski uređeno i nikada ga neće mijenjati kako bi uvijek išla nekome na živce. Onda se smijala i rekla da svaki dan  misli o Dejanu da ga svaku noć sanja toliko da joj dođe da ode u Veternik i poljubi svoju svekrvu Bilju  uruku pa da joj zatraži oprost za sve.

Ona je naravno ironično rekla da je u depresiji i da ne zna šta da radi, da joj je teško i da zna kako takvu svekrvu više nikad neće imati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *