Roditelji nisu došli, nije imala ni vjenčanicu, jadnije nije moglo: Pogledajte u čemu se Dragana Mirković prije 24 godine udala - sad se sve otkrilo

Roditelji nisu došli, nije imala ni vjenčanicu, jadnije nije moglo: Pogledajte u čemu se Dragana Mirković prije 24 godine udala – sad se sve otkrilo

Moramo da kažemo kako je 2000 godine u Beču došlo do tajnog vjenčanja Dragane i Tonija. Ona je i tad abila popularna i nije željela da na sebe skreće pažnju ,nije željela da mediji prate njenu ceremoniju i oni su se vjenčali u krugu najbližih i poslije kako vidite 24 godine i malo jače je došlo do objavljivanja slika sa slavlja.

Ona kako vidite iznad teksta nije imala glamuroznu vjenčanicu ,on je i tada bio imućan, ali nisu pravili glamurozno slavlje u pitanju je bilo vjenčanje i ručak ,prisjeća se Dragana. Ona kaže da je sam čin vjenčanja za  nju poseban ,nije potrebno kićenje niti ceremonija, nikada taj dan nije zaboravila i eto njen brak je uspješan toliko godina.

Moramo da kažemo kako su svi bili itekako iznenađeni kada je ona nedavno objavila da je sve gotovo, sve se otkrilo, kako ona tri godine s njim nije imala bračni odnos, kako je došlo odavno do razlaza, ali su se tek sad razveli nakon 24 godine braka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *