Draganin modni izbor svi kritikuju, a i Ceca se više ne libi da kaže šta misli o njenoj garderobi - "u kontejneru se bolji komadi odjeće nađu.."

Draganin modni izbor svi kritikuju, a i Ceca se više ne libi da kaže šta misli o njenoj garderobi – “u kontejneru se bolji komadi odjeće nađu..”

Svi mi znamo da Ceca ima svoj uemisiju koja je možemo da kažemo jako gledana. Ona je “Ceca show” i tu je kako sama kaže da zabavi široke narodne mase, da pričaju nešto smiješno, ali nikako nije imala nikada u cilju nekoga ismijavati. Sada je ugostila Barbaru Bobak i Editu Aradinović, gdje je Barbara Bobak imitirala Draganu Mirković.

Naime, svi znao da se Dragana uvijek hvali kako ne nosi markiranu odjeću kako je njeno sve kupljeno negdje i “no name” a sada je ceca dala jedan zanimljiv komentar, što je odijeknulo u medijima, kako  i sami vidite. Ona je rekla da neke stvari mogu se naći u kontejneru i da se lijepo iznesu da se lijepo prikažu, a cijena nema veze s tim da li je neki komad odjeće dobar. Mozda neko plati nešto skupo a izgleda jeftino, rekla je Ceca. Da li je ona ovdje branila Draganu ili je pokušala da joj kaže da se ne zna obući, nikome nije jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *