Rada bakšiš skuplja metlom i đubrovnikom, dok je Stoja uposlila svatove: Lovu trpali u najlon kesu - 0vo još nije viđeno

Rada bakšiš skuplja metlom i đubrovnikom, dok je Stoja uposlila svatove: Lovu trpali u najlon kesu – 0vo još nije viđeno

Stoja Novaković je pjevačica u narodu poznatija kao Stoja koja se u skorije vrijeme pojavila na svadbenom veselju gdje je nastupala, a nakon toga je i postala dostupna snimka njenog nastupa. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama se jasno moglo vidjeti da je ona pjevala pjesmu od Sinana Sakića “Trezan”, a gosti su se rasipali sa novčanicama od 1000 i 2000 dinara.

Također je na tome događaju primjećeno da uzima vrećicu u koju je stavljala napojnice koje je dobila, pa na račun od Stojinih pjevačkih nastupa su se čuli razni komentari i jedni su govorili kako ona često skuplja novac od napojnica u vreću, a drugi su je pohvalili kako ona pravi prave poteze.

Također i Rada Manojlović nije usamljena u nekovencionalnom pristupu skupljanja bakšiša, a tako je drugima znala da koristi metlu i lopaticu za smeće kako bi skupila novac sa poda, a za šta se može priznati da je zaista neobičan pristup skupljanju novca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *