Kuća Bosanca važi za najskuplju! Sve je napravljeno od kože i drveta, zidovi puni umjetnina, a tek da vidite dvorište

Kuća Bosanca važi za najskuplju! Sve je napravljeno od kože i drveta, zidovi puni umjetnina, a tek da vidite dvorište

Osoba koju se obično naziva uBosanac, Dragan Stojković, nadaleko je poznat kao bosanskohercegovački harmonikaš, kompozitor i producent. Nakon preseljenja iz Sarajeva u Beograd, trenutno tamo i živi. Vrijedi istaknuti njegovu istaknutost i prepoznatljivost kao dugogodišnjeg člana cijenjenog žirija Zvijezda Granda.

Vidljivo je da je proširio obitelj, jer je već nekoliko godina u sretnom braku. Njegova supruga radije se drži niskog profila u medijima, što rezultira ograničenim uvidom u njihov privatni život. Imaju talentiranu kćer koja se bavi pjevanjem i sina koji trenutno živi u Americi. Iako je mnogo napisano o njegovoj porodici,  rijetko se spominje njegovo bosansko nasljeđe. U nastavku donosimo pogled na luksuzni život u kojem uživa sa svojim najdražima. Uz ovaj tekst priložili smo nekoliko fotografija s njegovih profila na društvenim mrežama, kao i sa društvenih mreaz njegove djece, ponajviše kćerke.


Prema zapažanjima ljudi, predmeti su pretežno izrađeni od kože i drva, dajući nostalgični dodir, a istovremeno zadržavajući svoju inherentnu ljepotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *