Biljka koja spaIjuje bradavice kao laserom: A samo ako je 0vako koristite


Trava rusa, koja je poznata kao lišaj ili lastin rep je poznata kao tradicionalni lijek koji se koristi za bradavice. Ova biljka inače ima širu primjenu u liječenju kod raznih zdravstvenih teg0ba.

Liječenje bradavica može da uključuje razne intervencije oko vrste, mjesta i težine bradavice, pa metode liječenja mogu da variraju od lokalnih otopina salicilne kiseline do krioterapije i sve do hirurškog uklanjanja.

Primjena soka od trave ruse je inače praksa za liječenje bradavica, dok se taj sok izravno može da nanosi na bradavicu, te se može koristiti i tinktura ruse. Osim toga je rusa poznata po učinkovitostima oko liječenja astme,te gastr0intestinalnih problema, dok njena svojstva potiču i rad jetre, a pomažu i ublažavanju tegoba, te generalnog poboljšanja opšteg zdravlja.

Iz svega ovoga je trava rusa izuzetna biljka koja ima mnogo ljekovita svojstva, pa od nudi i širok spektar koristi za zdravlje, ali je naravno dobro da se uvijek konsultujete sa doktorom prije nego što počnete bilo kakav tretman kako bi mogli da osigurate njegovu sigurnost i učinkovitost.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *