Živim kako moram, šta bude biće: Pjevač satjeran do dna, ova bolest ga potpuno skrhala, krije propalo lice

Živim kako moram, šta bude biće: Pjevač satjeran do dna, ova bolest ga potpuno skrhala, krije propalo lice

Proslavljeni folk pjevač Miroslav Ilić suočio se sa mnoštvom zdravstvenih problema koji su mu značajno crpili vitalnost. Uložio je sve zamislive napore da ublaži stalne nevolje koje su ga mučile, ali put do obnove pokazao se kao naporan i dugotrajan put. Zdravstveno stanje Miroslava Ilića znatno je narušeno zbog alergije koja ga je iscrpila, što je dovelo do duljeg razdoblja bolesti.

“Posljednje dvije godine muči me alergija koja često izaziva osjećaje bolesti. Unatoč mojim marljivim pokušajima da se posavjetujem sa zdravstvenim radnicima, tačan okidač za moje simptome ostao je nedostižan, što je dovelo do osjećaja ljutnje.

Dolazak proljeća predstavlja mi najveće poteškoće. Ovo posebno doba godine ispunjava me dubokom nelagodom, posebice zbog mojih stalnih putovanja na nastupe. Mnoštvo obaveza koje imam, u kombinaciji s dugotrajnim snimanjima, samo dodatno povećava moju ukupnu iscrpljenost.”

Kako se nije osjećao dobro, Miroslav je potražio liječničku pomoć u klinici gdje je primio infuziju. U sklopu liječenja liječnici su mu davali hranjive voćne koktele. “Ne znam ni ja šta je, živim kako moram, pa šta bude biće”, rekao je Miroslav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *