Nikola Rokvić očajan, Bojana Barović napušta Beograd i topli dom: Evo zbog čega, svi u šokuKa

Nikola Rokvić očajan, Bojana Barović napušta Beograd i topli dom: Evo zbog čega, svi u šokuKa

Kao bračni par, privukli su značajnu pozornost svojim postignućima na poslovnom i obiteljskom planu. Njihovo nedavno renoviranje vrlo uspješne humanitarne organizacije dodatno je učvrstilo njihov uspjeh. No, nedavno je iznenadila svoje obožavatelje jednom objavom, ali budite sigurni, s njima je sve u najboljem redu, što je potvrdio i sam Nikola na svojim društvenim mrežama.

Izrazivši želju da se iz obiteljskog prebivališta u Beogradu presele u Novi Sad, istaknula je važnost tog preseljenja i za sebe i za svoju djecu. S obzirom na to da je Novi Sad njezin rodni grad, ona čvrsto vjeruje da pruža poticajnije okruženje za razvoj i rast njihove djece u usporedbi s Beogradom. Iako Nikola trenutno nije za ovu opciju, izjavio je da će, ako do toga ipak dođe, otići svi zajedno kao obitelj. Dugo su pomno razmatrali tu mogućnost, a do konačne odluke provode vrijeme u obiteljskom domu.

Njihovo ponašanje kao para često je više puta privlačilo pažnju ljudi, što je dovelo do nagađanja o potencijalnim sukobima, koji su uobičajeni u svakom braku. Zbog toga je izjavila da želi otići.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *