Misterija Arkanovog džipa budi jezu, umiješana i Ceca: Otkrivena tajna nakon 23 godine, parkiran je preko puta njihove vile na Dedinju!


Godinama su trajale neizvjesnosti oko događaja koji su se dogodili u hotelu Intercontinental u Beogradu 2001. godine. Razlozi događaja i stvarni slijed događaja ostali su obavijeni velom tajne. Međutim, nedavno su se pojavile nove informacije, a kroz ovaj članak želimo vam pružiti najsitnije detalje istrage. Kako se navodi, otkriveno je da je Arkanov blindirani džip pronađen parkiran na Dedinju, preko puta vile u kojoj Ceca trenutno boravi. Ova vila nekada je bila dom Cece, njene ćerke i sina donedavno.


Opće je poznato da su u tijeku sudski postupci protiv nje i njezinog pokojnog supruga, koji rasvjetljavaju imovinu koja je zabranjena za prodaju. Ova je direktiva izdana od strane viših tijela zbog određenih neriješenih pitanja. Nakon 23 godine, konačno se pojavilo objašnjenje da je razlog za prisustvo blindiranog džipa njegova neprodavost, a ne da ga je Ceca zadržala iz ljubavi prema pokojnom suprugu. Mnogi su mislili da je Ida još živa i da džip služi kao dokaz, ali nije bilo tako.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *