Sve žene misle da muškarci ovo obožavaju, a njima se to gadi: Posebno mrze ovo pod brojem 4! Šokirat ćete se (Foto)

Sve žene misle da muškarci ovo obožavaju, a njima se to gadi: Posebno mrze ovo pod brojem 4! Šokirat ćete se (Foto)

Iako je općenito primjenjivo na većinu muškaraca, ključno je priznati da ovo nije apsolutno načelo koje se univerzalno primjenjuje; međutim, nedvojbeno je korisno da ga svaka žena bude svjesna.

Prenapucan stil – Mnogi muškarci često doživljavaju osjećaj nesigurnosti, što je prevladavajuća reakcija. Ključno je imati na umu dobro poznati slogan – “Zato što ste nafurane, zato ste i same.

Pretjerana izazovnost – Percepcija koju još uvijek imaju mnogi muškarci jest da se žene koje se provokativnije odijevaju smatraju lako dostupnima, što implicira da se njihova privlačnost cijeni samo za kratkotrajne susrete.

Pretjerana količina tetovaža ili piercinga može imati negativne posljedice – iako su mnogi pojedinci skloni zanemariti manje aspekte, značajan dio ljudi povezuje pretjerane modifikacije tijela s bezbrižnom prirodom, neurednim načinom života i zbunjujućim čudima.

Implantati od silikona  – Jeste li znali da silikonski implantati, iako su iznimno sigurni, nisu osobito omiljeni kod muškaraca u smislu osobnih preferencija?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *