Saša Popović je već 23 godine u svađi sa ovim pjevačem: “On je jedini sa estrade s kim ne pričam”

Saša Popović je već 23 godine u svađi sa ovim pjevačem: “On je jedini sa estrade s kim ne pričam”

Saša Popović, cijenjeni kreativni direktor “Granda”, već četrdeset godina je istaknuta ličnost na sceni. Tokom svoje slavne karijere, dosljedno je davao prioritet njegovanju ravnopravnih veza sa svim značajnim ličnostima. Važno je napomenuti da se više od dvije decenije Saša Popović suzdržavao od razgovora sa jednim proslavljenim vokalom.

“Sa izuzetkom jedne osobe, upuštam se u razgovore sa svima koje sretnem. Prilično je zapanjujuće razmišljati o činjenici da su prošle 23 godine od mog poslednjeg razgovora sa Miroslavom Ilićem. U rasponu od 23 godine, između nas je bilo potpuno odsustvo bilo kakvog načina razgovora. Vrijedi napomenuti da se nikada nismo lično sreli. Neočekivano, prekinuo je sve veze sa mnom 2000. godine.

Rad koji je proizveo u oblasti muzike je neosporno hvale vrijedan i duboko se divim njegovim umjetničkim doprinosima, posebno njegovim pjesmama. Svaki put kada njegove melodije ispune talase “Zvezde Granda”, naiđu na srdačan prijem. Ipak, moja lična perspektiva o njemu značajno se razlikuje od tog osjećaja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *