Šejla Zonić prošla pakao prije „Zvezda Granda“, ima obaveznu psihoterapiju: „Nisam htjela da tražim pomoć, to je bio moj poraz“

Šejla Zonić prošla pakao prije „Zvezda Granda“, ima obaveznu psihoterapiju: „Nisam htjela da tražim pomoć, to je bio moj poraz“

U vrlo popularnom muzickom natjecanju Zvezde Granda ostvarila je nevjerojatan pothvat osiguravši osmi uzastopni nastup i izborivši se za pobjednicu sezone. Šejlino iskreno i autentično držanje osvojilo je publiku i naišlo na ogromnu podršku tijekom cijelog natjecanja. Ta ogromna potpora bila je vidljiva iu finalnoj večeri ZG-a, gdje je u sva tri kruga dobila pregršt glasova. Nepokolebljiva predanost ljudi da se okupe iza nje rezultirala je velikim uspjehom.

Tijekom vrhunca pandemije koronavirusa, našla se na rubu, suočavajući se s teškim financijskim okolnostima i boreći se da zadovolji svoje osnovne potrebe. Bilo je to vrijeme izazova za nju, jer nije imala sredstava za uzdržavanje. Srećom, njezine su je sestre priskočile u pomoć, pri čemu je jedna osigurala potrebna sredstva za pokrivanje tromjesečne stanarine, dok ju je druga velikodušno poduprla u potrazi za magisterijem prije odlaska. Pribjegavala je oskudnim obrocima koji su se sastojali od kečapa i riže, budući da je njezina ostava bila lišena bilo kakve značajnije hrane.

Bilo je to nevjerojatno teško razdoblje u njezinu životu, prepuno poteškoća. Nažalost, nije imala hrabrosti posegnuti za pomoći, što sada smatra značajnim osobnim neuspjehom. Međutim, na kraju je potražila utjehu u psihoterapiji, krenuvši na put obnove i krenuvši iznova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *