Šokantna ispovijest dadilje iz kuće srpskog pjevača: Gledali su me kao robu, šetali u gaćama po kući, a onda je njegova žena..

Šokantna ispovijest dadilje iz kuće srpskog pjevača: Gledali su me kao robu, šetali u gaćama po kući, a onda je njegova žena..

U dobi od 35 godina, N.O je napravio hrabar izbor da s javnošću podijeli ljepotu života i nesklad između privida i stvarnosti. U početku zaposlena u prestižnoj predškolskoj ustanovi, nastavila je svoju strast prema obrazovanju nakon završetka srednje škole. U to vrijeme susrela je renomiranog domaćeg pjevača i njegovu jednako slavnu suprugu, čiji je identitet odlučila ne otkriti, ali je pružila dovoljno detalja da zaokupi pažnju.

Suprotno uvriježenom mišljenju, njihovi životi nisu tako savršeni kako ih mi doživljavamo. Oni su samo obični pojedinci koji pokušavaju spojiti kraj s krajem, iako s uglađenijom javnom slikom. Otkrila je da iza zatvorenih vrata tumaraju po kući u donjem rublju i loše se odnose prema osoblju. Strogo je savjetovala da se kod njih ne zapošljava, ističući da su oni jednako obični kao i ljudi s kojima se svakodnevno susrećemo i da zapravo ne posjeduju neko veliko bogatstvo. Međutim, imaju tendenciju razbacivanja materijalnim dobrima. Iako možda svatko želi raditi za njih, podijelila je vlastito iskustvo izdržavši 8 godina na toj poziciji i pozvala mlade djevojke da ne traže takvu karijeru jer bi to samo rezultiralo izgubljenim vremenom i emocionalnim naporom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *