Važi za najbogatiju pjevačicu u Srbiji, a nikad ne biste rekli da je ona u pitanju: Uvijek je u luksuzu i bahati se (Foto)

Važi za najbogatiju pjevačicu u Srbiji, a nikad ne biste rekli da je ona u pitanju: Uvijek je u luksuzu i bahati se (Foto)

Branka Sovrlić nedvojbeno je jedna od najbogatijih pjevačica u industriji, poznata po svojim izvedbama narodne glazbe i sklonosti ka ženskim modnim detaljima. Zapravo, jednom je kupila dodatak koji ju je na kraju koštao dvije avionske karte, koje su nažalost ostale neiskorištene. Nakon što je kupila avionsku kartu, iznenada je shvatila da je greškom previdjela datum, jer je planirani polazak zapravo bio zakazan za sljedeći dan.

Nakon što je stupio u kontakt s njezinim suprugom, neumorno je telefonirao tristotinjak poziva kako bi joj osigurao mjesto u zrakoplovu. Međutim, nakon ukrcaja otkrili su da je let odgođen, što ju je natjeralo da istraži duty-free shop tijekom čekanja.

Nakon što je ugledala Versace torbicu koja joj je odmah privukla pozornost, donijela je impulzivnu odluku da je kupi prije povratka na let. Međutim, na njezinu nesreću, zrakoplov je poletio, ostavljajući je zaglavljenu do prvobitno planiranog datuma njezine karte. Sve zbog nepokolebljive želje za torbicom, suprugin trud bio je uzaludan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *