Umr.ijeću, a da je ne vidim: Marija zaboravila boIesnog oca, ostavila ga u domu za stare – iznio sve detalje, žaIosno..

Umr.ijeću, a da je ne vidim: Marija zaboravila boIesnog oca, ostavila ga u domu za stare – iznio sve detalje, žaIosno..

Opće je poznato da je Rajko, otac Marije, poznate umjetnice, premješten u starački dom u Kragujevcu. Zbog Marijine nemogućnosti da se osobno brine o njemu, ona mu je osigurala vrhunski smještaj i pokrila sve njegove troškove. Osim toga, Rajkov sin Danijelo redovito posjećuje, a nedavno je za medije izjavio da se ljubav ne može kupiti novcem.

Sa strahom od svoje nadolazeće smrti i čežnjom da vidi Mariju, on izražava svoju tobožnju bolest. Bez imalo skepse zbog svojih financijskih doprinosa, zahvaljuje na pruženoj prilici. Priznaje da nije nesvjestan situacije, ali njegova želja za djetetom nadilazi svaku brigu o novcu. Rajko moli sve djevojke da joj pišu, unatoč velikom poslu, jer mora posjetiti bolesnog oca.

Marija je o tome šutjela, suzdržala se od komentara i osvrta na medijske navode. Kao rezultat toga, moramo strpljivo čekati njezin odgovor. Ljudi o njenom odnosu prema porodici imaju podijeljeno misljenje, kako sama pjevačica kaze, zavisi koliko su upuceni u odnos Verice i njenog oca, i koliko misle da su upućeni,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *