Kad god pređe 55 kilograma, Nataša Bekvalac uključi ovu dijetu: Ludački topi masti, a voće sme da se jede na ovaj način

Kad god pređe 55 kilograma, Nataša Bekvalac uključi ovu dijetu: Ludački topi masti, a voće sme da se jede na ovaj način

Nataša Bekvalac već godinama ostaje nepromijenjena, nepokolebljiva u opredijeljenju da je sebi uvijek ispred svega. Unatoč njezinim pokušajima da uspostavi stabilan i trajan brak, očito je da su se ti pokušaji u konačnici pokazali neuspješnima, pri čemu je svaka zajednica postala beznačajna.

Prema njezinim riječima, dosljedno provodi vrlo učinkovitu dijetu koja brzo skida kilograme. Ova posebna dijeta sastoji se isključivo od konzumiranja nemasnog mesa, uz malu porciju riže i obilnu porciju salate. Istaknula je slobodu konzumacije neograničenih količina voća, povrća i nemasnog mesa, a sve uz održavanje blagog kalorijskog deficita.

Održavanje težine ispod 55 kilograma od iznimne joj je važnosti te se marljivo pridržava stroge dijete kad god primijeti i najmanji porast preko te brojke.

Natasa je dugi niz godina pjevačica, ona je svoju karijeru uspjela da doved do velikog nivoa, ona je pored toga izvanredna majka, kako sama kaze nikad ane bi dozvolila da ta uloga pati zbog karijere, ona porodicu stavlja iznad svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *