Ovoj ženi je Snežana Đurišić rasturila brak? Da je sve bilo savršeno do razvoda ne bi ni došlo, tvrdi pevačica

Ovoj ženi je Snežana Đurišić rasturila brak? Da je sve bilo savršeno do razvoda ne bi ni došlo, tvrdi pevačica

Istorija Snežane Đurišić, iako uglavnom vezana za njenu muzičku karijeru, obuhvata i neke kontroverzne detalje koji su privukli dosta pažnje medija i javnosti. Jedan od takvih događaja datira iz 1994. godine kada se njen zet, Žika Živanović, obratio javnosti sa optužbama o Snežaninoj ulozi u razvodu njegove supruge i njenog sina.

Prema Žikinim tvrdnjama, Snežana je navodno bila inicijator ideje da njegova tadašnja supruga, Mira, i njihov sin odu u Ameriku, dok je on bio obmanut u vezi sa njihovim boravkom i vizom. Optužbe su bile ozbiljne – da je Snežana koristila svoje veze kako bi obezbedila lažnu vizu za dete i navodno falsifikovala dokumentaciju radi olakšanja ovog procesa.

Žika je javno izrazio svoju frustraciju zbog situacije u kojoj nije mogao redovno da komunicira sa svojim sinom ili da ga viđa. Očajnički je pokušavao da stupi u kontakt sa Mirinom i Snežaninom porodicom, ali su mu odgovori bili nejasni ili nedovoljni, što je dodatno pojačalo njegovu zabrinutost i osećaj izgubljenosti.

Snežana je, s druge strane, oštro demantovala sve optužbe. Tvrdila je da se nije mešala u brak druge osobe i da je situacija između Žike i Mire bila njihova privatna stvar. Naglasila je da je Žika navodno izbaci0 Miru i sina iz njihovog zajedničkog doma, što je doprinelo konačnom kraju njihovog braka.

Ovaj incident jasno pokazuje kako privatni problemi mogu postati javni kada su u pitanju javne ličnosti poput Snežane Đurišić. Iako je poznata po ozbiljnoj muzičkoj karijeri bez skandala, ova situacija je privukla pažnju medija i stavila je u središte kontroverze. Za Snežanu, koja je uvek cenila svoju privatnost, ovo je bio izazovni period koji je, na neki način, narušio njen imidž kao ozbiljne umetnice.

Ipak, uprkos ovim događajima, Snežana Đurišić je nastavila svoju uspešnu karijeru u muzici, izgrađujući svoj status kao jedna od najcenjenijih pevačica na domaćoj estradi. Do danas, njeno ime ostaje sinonim za talent i izuzetnost u muzičkom svetu, dok se javnost ponekad podseća na ovu turbulentnu epizodu iz njene prošlosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *