Posle napuštena dva fakulteta, diploma je ipak stigla! Kćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

Posle napuštena dva fakulteta, diploma je ipak stigla! Kćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

Saša je jasno dao do znanja da će uvijek poticati svoju djecu da slijede svoje snove i da im nikada neće nametati svoje želje. Njegova kći Aleksandra Popović u početku nije pokazivala veliki interes za akademce, ali je na kraju upisala dva fakulteta. Ipak, na kraju je odlučila slijediti svoju strast prema njezi noktiju i postala je profesionalna kozmetičarka.

Kada je podijelila ovu fotografiju, pojedinci su komentirali kako je dobila diplomu, iako se zapravo radi o potvrdi o završenom tečaju i postignutim rezultatima. Ipak, ovo je postignuće značajno. Vidljivo je da još nije završila školovanje, ali roditelji su ponosni na njezine uspjehe i uspjehe na polju marketinga. Radije živi svoj život bez traženja pažnje medija, fokusirajući se na zarađivanje za život. Upravo kroz ovo zanimanje otkrila je ljubav i nema razloga da joj se to uskrati.

Svaki se pojedinac rađa s jedinstvenom svrhom i za roditelje je ključno osnažiti svoju djecu da sami otkriju svoj put. Ovaj osjećaj je izražen u opisu fotografije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *