Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog sina: Zgodan je i živi u.. - objavila sliku, od glave do pete markiran

Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog sina: Zgodan je i živi u.. – objavila sliku, od glave do pete markiran

Identitet oca sina Marije Šerifović dugo je bio pod velom tajne. Unatoč tome što je često pričala o trudnoći, pjevačica se namjerno suzdržala od otkrivanja konkretnih detalja, što je zaintrigiralo svoje obožavatelje i potaknulo ih na nagađanja o misterioznom muškarcu.

Identitet oca sina Marije Šerifović donedavno je bio tajna. Nagađalo se da je postala majka korištenjem banke sperme i surogat majčinstva. No, tijekom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića “Ami G show” popularna pjevačica je ispitivana o ovoj temi te je na kraju pristala iznijeti detalje o muškarcu na kojeg će Mario vjerojatno sličiti kad bude stario.

Nakon proučavanja teasera podijeljenog na Instagramu i uzimanja u obzir primjedbi slavne osobe, postaje vidljivo da značajan dio žena gaji jaku privlačnost prema ovoj osobi. Maria je otvoreno izrazila svoje nezadovoljstvo europskim pojedincem po imenu Terrible dasa, prije nego što se obvezala njegovati nasljednika.

U slučaju da nastavi karijeru u znanstvenom polju, izrazila je radost zbog mogućnosti da živi u bogatoj četvrti Beverly Hills. S druge strane, ako bi se odlučio za zanimanje autotehničara, ona ga je uvjerila u svoju ljubaznost obećavši mu potpuno vlasništvo nad Tošinim zdencem.

Rođena  1984. Marija Šerifović, renomirana ličnost popularne glazbe, dolazi iz Kragujevca, Srbija. Njezine izvanredne sposobnosti bile su globalno prepoznate kada je trijumfirala kao predstavnica Srbije na Eurosongu u Finskoj 2007. godine. Očaravajuća izvedba njezine pjesme Molitva zapečatila je njezinu pobjedu i dodijelila joj prestižno priznanje.

Marija, kćerka poznate folk pjevačice Verice Šerifović, uspješno je završila srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu.

Tijekom svog školovanja u osnovnoj školi otkrila je duboku ljubav prema pjevanju, žar koji joj je ostao do danas. Dok ju je u početku privlačila narodna glazba, njezin pravi dar pokazao se tek u četvrtom razredu kada je krasila pozornicu festivala Djeca pjevaju hitove u Kragujevcu, izvodeći zadivljujuću izvedbu kultne himne Whitney Houston. Po završetku srednjeg obrazovanja donijela je životnu odluku da se preseli u Beograd, gdje je svim srcem mogla ostvariti svoje glazbene snove.

Šerifovićeva je 2003. godine predstavila svoj debi album “Najbolja, najbalja”. Svojom posebnom i impresivnom vokalnom vještinom, bez napora se ističe u srpskoj glazbenoj industriji, dok njezin smisao za modu izaziva intrigantne rasprave. Kroz svoj put Šerifović je ostvarila zapažene nastupe na brojnim festivalima, učvrstivši svoj trijumf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *