Novak Jeleni čestitao rođendan na jedinstven način: Strasno je grli i ljubi, nikad ga ovakvog nismo vidjeli

Novak Jeleni čestitao rođendan na jedinstven način: Strasno je grli i ljubi, nikad ga ovakvog nismo vidjeli

Mora se priznati da je ovaj par postao predmet medijske pažnje i kritika javnosti. Međutim, Jelena je izjavila da više ne dopušta da komentari ljudi utječu na nju, a i ona i Novak trude se biti ljubazni pojedinci kojima je obitelj i pomoć drugima prioritet. Njihova snažna veza puna ljubavi je očigledna i oni su potpuno svjesni svojih divljenja vrijednih kvaliteta.

Bez obzira na vaše postupke, uvijek će postojati pojedinci koji ne gaje ljubav prema vama, baš kao što će uvijek biti osoba koje gaje. Ove su osjećaje izrazili autori. Naime, Novak, koji se inače suzdržava od dijeljenja opširnog sadržaja na svojim društvenim mrežama, nedavno je iskoristio prigodu njezina rođendana kako bi joj uputio srdačne čestitke popraćene brojnim poljupcima. Molimo pogledajte sliku ispod ovog odlomka za vizualni dokaz.

Nakon iskrenog iskazivanja emocija i naklonosti, ne čudi da su pojedinci imali suprotna mišljenja i podijeljene primjedbe. Sasvim je prirodno da ne dijele svi istu perspektivu, a mora se priznati da je izrečen podjednak broj pozitivnih i negativnih komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *