Ajša Kapetanović se pojavila u Zvezdama Granda kada je imala samo 14 godina: Svi je pamte kao malu djevojčicu - izrasla u pravu b0mbu, prelijepa

Ajša Kapetanović se pojavila u Zvezdama Granda kada je imala samo 14 godina: Svi je pamte kao malu djevojčicu – izrasla u pravu b0mbu, prelijepa

Ona je kao mala djevojčica, da ne kažemo djevojka jer je imala samo 14 godina došla na scenu i ponosno sebe predstavila širokim narodnim masama.S vi se sjećaju nje, jer je zapamćena kao talentovana djevojčica. Bila je jako mlada, njeno medijsko pojavljvianje nije bilo često. Saznali smo poslije da se ona vjerila za Adija, dečka s kojim je dugo bila.

Poslije se preselila u  Njemačku gdje se i udala i dobila sina. Oni su živjeli život van dometa medija, malo ko je imao prilike da dazna nešto o njoj, sve dok se nije razvela. Ona je kada je njihov sin napunio godinu odlučila da se razvede, a zašto to još uvijek javnosti nije poznato.

Ona je sada akrtivna na društvenim mrežama, objavila je nedavno sliku sa novim dečkom, a pogledajte u kakvu lijepu i zgodnu djevojku je izrasla, ona sad aima 23 godine i jako je atraktivna, kako komentarišu široke narodne mase prava bomba:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *