Otkrivena istina o bogatstvu Lidije Vukićević: Evo na koji način je zarađivala i priuštila sebi luksuzan život - sad je svima jasno

Otkrivena istina o bogatstvu Lidije Vukićević: Evo na koji način je zarađivala i priuštila sebi luksuzan život – sad je svima jasno

Kada pomenemo Lidiju svi s eponekad pitaju odakle njoj toliko novca, ona jako dugo nije bila angažovana da glumi, kako je uspjela da sebi osigura luksuzan život i ukasnim godinama. Ona se oglasila i kaže da više ne može da sluša i čita spekulacije, odakle joj vila, odakle joj automobili i slično?

Ona je rekla da je imala u svojoj karijeri par angažovanja koji su joj omogućili život na visokoj nozi, njena uloga u seriji bolji živt bila je ključna, kaže da je od honorara napravila vilu a od reklama u toj seriji je vjerovali ili ne kupila dva skupocijena automobila, jedan je stavila na sebe a drugi na svog oca i poklonila mu.

Naredni period sve što je glumila mogla je da uživa, da sebi kupuje stvari koje nisu osnovne za život. Od početka je imala sreće da bude u velikim serijama i to je njena sretna zvijezda rekla je za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *