0vakvu "sportsku" opremu nikada niste vidjeli: Edita pozirla u p0h0tnom izdanju u teretani, p zapaIila mreže (Foto)

0vakvu “sportsku” opremu nikada niste vidjeli: Edita pozirla u p0h0tnom izdanju u teretani, p zapaIila mreže (Foto)

Edita Aradinović je poznata po svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama, gdje često pozira u oskudnom odijelu, ističući svoje 0bline. Nedavno je uz jednu takvu objavu, gdje je nosila pr0zirni bodi, napisala “Ups, opet sam to uradila!”, što je inače citat iz pjesme Britney Spears, a pogledajte i njeno izdanje na linku OVDJE.

Njena otvorenost i stil često su predmet kritika javnosti. Nedavno se sukobila s Jelenom Karleušom, izražavajući svoje mišljenje o Karleušinom albumu na način koji je Karleuša shvatila kao uvredu.

Editin pevački stil obično odražava jaku emotivnost i stav, što je evidentno i tokom ovih kontroverznih situacija. Sve je iznenadila ponovo preko društvenih mreža sa svojim stajlingom, te generalno sa svojom pojavom.

Zaista ono što se mora priznati jeste da je pjevačica dosta svog vremena i truda posvetila treningu, te zdravoj prehrani i da je sve to imalo i te kako pozitivnog uticaja na njen izgled. Sav njen izgled nije nešto što je došlo samo, a to se i može primijetiti po njenom vrijednom radu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *