Dva i po mjeseca od rođenja trećeg unučeta Ceca otkrila kada stiže četvrto: Saznala sam dok sam se šunjala po kući (Foto)

Dva i po mjeseca od rođenja trećeg unučeta Ceca otkrila kada stiže četvrto: Saznala sam dok sam se šunjala po kući (Foto)

Razgovarajmo o primjedbama vezanim za vezu između Bogdane i Veljeka i kako su se spojili. Naime, sama Ceca izražava zahvalnost Bogu što je Bogdanu doveo u njen dom, nazivajući je trećim djetetom i ističući njihovu snažnu vezu. No, Ceca također ističe da se ne miješa u odluke koje donose njezin sin i snaha, jer ih donose neovisno.

Postavlja se pitanje da li je u budućim planovima Bogdana i Veljka, sada kada imaju troje djece, četvrto dijete. Međutim, mediji priznaju da je od njih teško dobiti odgovor, jer rijetko javno istupaju i nisu aktivno u medijima. Ceca ističe da se namjerno drže potajno i izbjegavaju medijsku pažnju jer cijene svoju privatnost.


Uz razigrani smijeh samouvjereno je izjavila da im je u planu i četvrto dijete u obitelji, jer djecu iskreno obožavaju i bez muke se o njima brinu, pa se može zaključiti da bi lako mogli podnijeti deseteročlanu porodicu. Koje je va[e mi[ljenje o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *