"Srpska majka" promijenila lični opis: Evo kako izgleda nakon novih estetskih korekcija, svi se za glavu hvataju (Foto)

“Srpska majka” promijenila lični opis: Evo kako izgleda nakon novih estetskih korekcija, svi se za glavu hvataju (Foto)

Ceca je nakon novih estetskih korekcija izazvala brojne rakcije i komentare. Znamo da se mnoge poznate ličnosti odlučuju na korekcije. Neke od njih urade umjerene korekcije, dok neke poznate ličnosti baš znaju da pretjeraju sa istim.

Na kraju se izobliče i ne liče više na sebe. Valjda postanu ovisne o tome i počnu sav novac da troše na to. Primjetno je da kada jedna osoba krene sa nekim zahvatim i druge se brzo odluče za isti. Kao da sve svima stoji i kao da svi trebamo da ličimo jedni na druge.

Kada pogledate estradu, vdijet ćete da su to mahom iste korekcije. Možda su čak željeli/željele da izgledaju mlađe, ali uz silan botoks i ostale estetske korekcije su samo dobili kontra efekat.

Složit ćete se da bi mnoge poznate ličnosti mnogo ljepše i mlađe izgledale da nisu pretjerivale sa istima. Ceca tako često kači slike iz kozmetičkog salona. Primjetno je da radi korekcije, ali su mnogi prokomentarisali da je pretjerala sa njima i da ne izgleda ništa mlađe. Da bi bolje bilo da ih nije radila. Pogledajte kako izgleda:

I, kako vam se čini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *