Dragana ostala bez para, dok Toni troši milijarde: Evo gdje je uhvaćen i ko mu pravi društvo nakon razvoda, necete vjerovati

Dragana ostala bez para, dok Toni troši milijarde: Evo gdje je uhvaćen i ko mu pravi društvo nakon razvoda, necete vjerovati

Evidentno je da su Dragana i Toni zaokupili pažnju mnogih pojedinaca. Njihova se dugogodišnja veza nekoć smatrala besprijekornom, no nedavni događaji otkrili su da je posljednjih godina bila daleko od savršene.

Prema Draganinim riječima, bili su u izvanbračnoj zajednici posljednje tri godine. No, poznato je da joj je u to vrijeme slao bukete ruža za nastupe, što je dovodilo do suza i cikličkog obrasca. Naglasila je da su se oboje trudili popraviti odnos, ali su se njihovi pokušaji pokazali uzaludnim. Na kraju su odlučili odustati od svojih nastojanja.

Kao što dokazuje gornji tekst, vidljivo je da se druži isključivo s imućnom rodbinom, što navodi na pretpostavku da je financijski osiguran i da se odaje izdašnom trošenju. Nasuprot tome, Dragana je otvoreno priznala da je bez sredstava, jer je svoje resurse iscrpila na koncertima. Postavlja se pitanje kako će samostalno ostvarivati ​​prihode s obzirom na nedostatak prethodnog iskustva u tome. S obzirom na trajanje braka, mnogima je teško povjerovati da joj nije pružio nikakvu pomoć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *