Bila je protivnik braka s 30 godina starijim Harisom: Ovako izgleda lijepa majka Meline Džinović

Bila je protivnik braka s 30 godina starijim Harisom: Ovako izgleda lijepa majka Meline Džinović

Raspad braka Meline i Harisa je općepoznat. Točni detalji vezani uz njihovo razdvajanje ostaju neotkriveni jer je Melina odlučila zadržati osjećaj privatnosti. Prema riječima pjevačice, tiho je spakirala svoje stvari i jednostavno ga obavijestila o svojoj odluci da se više ne vraća. Razmišlja o tome kako je postupno otkrivala aspekte njihove veze u proteklih nekoliko dana i pita se zašto ih je skrivala. Je li strah bio faktor? Ovaj upit postavila je njezina majka.

U raspletu događaja otkriva se da je Melina potomak Sulejmana i Elme Galić. Elmina majka je od samog početka imala ključnu ulogu u pokretanju ove veze. Otvoreno je priznala značajnu razliku u godinama između njih, navodeći da je on 30 godina stariji od nje. No, sve se naglo promijenilo kada je Elma otkrila da čeka dijete.

Živo se sjeća trenutka kada joj je rečeno da njezin život više nikada neće biti isti. Unatoč izazovima s kojima su se suočavali, dugo su ostali zajedno te čak dobili dvoje djece. Elma ističe da su imali jaku vezu i da su oboje voljeli svog sina Harisa. Služi kao podsjetnik da ne bismo trebali ishitreno prosuđivati ​​situaciju bez poznavanja složenosti koja leži ispod površine. Haris, bez ijedne negativne riječi, nikada nije gajio loše osjećaje prema svojim roditeljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *