Ako imate 0vih 6 simptoma 0gromne su šanse da imate srčani u narednih mjesec dana

Ako imate 0vih 6 simptoma 0gromne su šanse da imate srčani u narednih mjesec dana

Nemar prema ovim up0zorenjima može ozbiljno ugroziti vaš život. Važno je ozbiljno shvatiti svoje fizičko blagostanje jer ti simptomi ne trebaju biti zanemareni.

Veliki broj ljudi koji su pretrpjeli srčani  zapravo je pokazivao simptome i do mjesec dana prije samog događaja. Pacijenti koji su imali srčan’i često su izvještavali o ranim simptomima kao što su otežano disanje i blagi bolovi u prsima mjesec dana prije događaja.

B0l u prsima češća je kod muškaraca, dok žene češće doživljavaju poteškoće s disanjem. Muškarci također mogu imati probleme s erektilnom funkcijom, što je povezano sa suženjem krv’nih žila.

Oko 70 posto žena doživljava trajni intenzivan umor nekoliko tjedana prije m0ždanog udara. Problemi s rad0m srca mogu uzrokovati oticanje nogu, stoga je ključno biti svjestan ovog simptoma.

Evo šest znakova koji se mogu pojaviti mjesec dana prije srčanog udara: Umor, Kratak dah, Slabost, Vrtoglavica i ljepljiv znoj, Stezanje ili nelagoda u prsima, Simptomi slični gripi ili prehladi

Upravo zbog svega ovoga što ste mogli pročitati morate biti pažljivi i obraćati pažnju ako vam tijelo šalje neke signale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *