Nekad je biIa velika konkurencija Lepoj Breni, onda se nagIo povukla sa estrade: Iznenadit ćete kad vidite kako danas izgleda i šta radi

Nekad je biIa velika konkurencija Lepoj Breni, onda se nagIo povukla sa estrade: Iznenadit ćete kad vidite kako danas izgleda i šta radi

Mora se priznati da je u 80-ima i 90-ima postojao niz izuzetno talentiranih vokala koji su se u međuvremenu povukli iz glazbene industrije. Iako mlađa generacija možda nije upoznata s ovim umjetnicima, oni zauzimaju posebno mjesto u srcima starijih generacija. Danas ćemo pričati o pjevačici koja se proslavila 80-ih godina i bila velika rivalka Lepe Brene.

Razmotrite razinu postignuća koje je postigla dok se izravno natjecala s trenutno vladajućom pop pjevačicom. Zove se Gordana Adamov, a zanimljivo je da njezino umjetničko ime Lepa Lana nevjerojatno podsjeća na Brenino. Tijekom jednog od svojih nastupa istaknula je kako su i Zahar i ona zaslužni za svoje uspjehe te su zato rasli i rasti će.

U prošlosti je izražavala svoje nezadovoljstvo takvim stvarima i to ju je jako pogodilo. Međutim, njezina se perspektiva promijenila i više joj to ne smeta. Stekla je samosvijest i više ne osjeća potrebu za dokazivanjem. U svojoj mladosti i neiskustvu imala je jaku želju pokazati drugima da je jedinstvena i drugačija od svih ostalih. Ali sada odiše samopouzdanjem i zrači ljepotom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *